Spots  SKI  surf  SUP  KITE  BIKE  camp

 

Marocko

 

Surf, SUP, Kitesurf (MTB Cykling)

Spots:


Taghazout

Sidi Kaouki

Moulay Bouzerqton
Essaouira
 

Frankrike 


Stigcykling, Downhill, Vandring, Kite

Spots:


Serre Chevalier
Les Angles (Pyreneerna)

Mer info kommer snart

Idén med Sport Sports Camps är att hitta unika ställen där en kombintion av olika adrenalinsporter skall kunna utföras beroende på prognos och väder. 

Vi tror att du som reser med oss blir uttråkad om prognosen skulle vara dålig för just din sport och enda alternativet är att sola och bada. Vi tror att du hellre bor lite enklare, för att snabbt kunna förflytta oss om prognosen kräver - utan att ligga ute med för mycket pengar.  Visste väl det. 

Vi gillar skidåkning, vågsurf, SUP i vågor, cykling och kitesurf i vågor. De bästa ställena  är där vi hittar fina vågor hela dagen med möjlighet till surf på morgonen och ibland kvällen, men med bra stark vind på dagen. Är det vindstilla tar vi fram stigcyklarna och drar iväg på en cykeltur.

Vi gillar inte de platser dit "alla" åker. Vi är därför lite hemlighetsfulla med våra Spots,  dessa vill man behålla lite "secret". Vi har hittat några plaser som matchar alla våra önskemål, och nu vill vi ta med dig dit.

Vi skräddarsyr resan utefter era preferenser och nivå och vi tar därför bara små grupper, för att kunna hålla hög kvalitet.

Välkommen!