Spabad

Alla lägenheter har ett spa-bad på balkongen och vi ber er läsa igenom instruktionerna för detta innan ni använder det. 

Förbered badet genom att vika av locket och lägga i 4 klortabletter. Samtliga som badar skall ha duschat och tvättat bort smink, tvål pch parfym före badet. 

Med den elektroniska kontrollpanel placerad vid kanten styr ni bubblor och belysning. Allt är förinställt med hjälp av JET 1 startar ni programmet.
Undvik att doppa huvudet i vattnet - hår och medel stannar kvar i vattnet och gör det ofräscht. Använd mössa om det är kallt ute.

När ni avslutat badet, lägg i 4 klortabletter och stäng locket. Termoslocket skall vara stängt när ni inte badar.

Använd ingen elektronisk apparatur nära spabad.

Kontrollera vattentemperaturen innan bad,  det skall inte överstiga 40 grader. Badtemperatur på 38-40 grader rekommenderas för vuxna, och 38 grader eller lägre för barn. Personer med hjärtproblem, högt eller lågt blodtryck, diabetes, gravida eller under medicinering bör rådfråga läkare innan användning. 

Med hänsyn till övriga gäster är det ej tillåtet att använda spabadet efter 23.00. 

För att undvika bakterier i spabadet vill vi att ni följer instruktionerna för användandet. Förutom Legionella-bakterien är Seudomonas Aeruginosa den bakterie som oftast etablerar sig i spabadet. Denna typ av spabakterie kan bl a förorsaka eksem och öronbesvär. Därför är det noga att ni håller vattenkvaliteten hög genom att använda klortabletterna.  För att säkerställa kvalitén på vattnet görs en översyn av spabadet två gånger per vecka, söndag och torsdag av Åre Byservice. Fel nyttjande som leder till vattenbyte och / elller reparation debiteras per timme enligt aktuell prislista. 

Snabbguide;  
Lägg i 4 klortabletter.  
Samtliga duschar innan bad. 
Bada innan 23.00. 
Bada lagom länge. 
Lägg i 4 klortabletter när ni är klara.  
Lägg på locket. 

Njut av en härlig stund i bubblorna! 
 

VIKTIGT

Det är förbjudet att använda Spabadet efter kl 23, Överträdelser kan debiteras.

Felaktigt nyttjande av Spabadet som leder till Vattenbyte/rengöring debiteras med 5000 kr + moms 

Exempel på felaktigt nyttjande

  • Inte använt klortabletter både före och efter bad
  • Tillförande av mat, dryck och tobak i Spabadet
  • Inte duschat före bad
  • Inte satt tillbaka locket efter bad


Priset för vattenbyte/rengöring täcker kostnader för personal, avlägsnande av vatten och återinförande av nytt vatten. Rengöring av badet, uppvärmning av det nya vattnet. Ett vattenbyte betyder också att nästa gäst inte har möjlighet att nyttja badet de 36 första timmarna av sin vistelse. Samt att det är dålig inverkan på miljön.

Då vi inte kan förutse när ett vattenbyte kommer ske kan vi inte garantera användningen av spabadet de 36 första timmarna av er vistelse.